3 gode grunner til å dekorere din firmabil

3 gode grunner til å dekorere din firmabil

Bildekor er en av de enkleste og billigste måtene å synliggjøre din bedrift eller ditt budskap.

Bruk av bilen som reklamekanal åpner for store muligheter. Firmabiler som kjører på veien dag etter dag, gir deg en unik mulighet til å kommunisere med omverdenen. 

1. Synlighet

En firmabil ruller stort sett hver dag. Vi liker å kalle firmabiler for rullende reklameskilt. En firmabil blir sett av alle du passerer. Dersom du har en dekorert firmabil blir denne mer synlig og attraktivt i trafikken. Dog er det også viktig at du kjører fint i trafikken, siden alle vet hvor du jobber!

2. Kostnader

De fleste bruker bilen til mer permanent firmaprofilering. Om man tenker over det, er foliedekor på kjøretøy en billig reklameplass. Om man har dekoren på bilen sin i 3 år, er dagsprisen 5,- pr. dag! 

3. Identitet

Dersom du jobber i en bedrift som har flere firmabiler, bør du ikke undervurdere effekten av dekor på bilene. Om alle bilene i bedriften har samme logo, farger og budskap, vil dette enkelt skape en identitet til ditt selskap og tjenestene du tilbyr. Firmabiler som ruller på veien daglig er et "rullende reklameskilt" som bidrar til merkevarebygging for din bedrift!