Om Oss

Vi er kreativ. nytenkende. sprudlende.

Vi er til en hver tid nytenkende og kreative. Med to svennebrev, étt mesterbrev og gode erfaringer, er vi en bedrift som er dedikert til å gjøre en god jobb for deg. Vi strekker oss det lille ekstra for å være mest mulig tilgjengelig og behjelpelig for deg, når du måtte trenge det.


Hvem er Wisum

Wisum AS har som mål å gjøre våre kunder mer synlig. Ved å bruke digitale verktøy kan vi tilby løsninger som øker din synlighet som bedrift, og dermed resulterer i økt kundemasse og økt omsetning for våre kunder. 

Wisum AS ble startet som et reklamebyrå av gründeren Joakim Eide, og har som mål å bli ledende på digital markedsføring. I dag har selskapet 5 ansatte, 4 freelancere og en stor kundeportefølje. Innen 2020 skal Wisum være en kjent aktør innen digital markedsføring i hele Norge.

Dialogen og samarbeidet med kunden er svært viktig for oss. Wisum er bedriften som strekker seg det lille ekstra for å være mest mulig tilgjengelig og behjelpelig for deg og din bedrift. Gjennom et tett samarbeid internt henter vi ut det beste i oss alle for å komme frem til det mest kreative og beste løsningen for deg. 


Vår Historie